Fri frakt & snabba leveranser

Bli återförsäljare

BLI EN DEL AV XLASH

På Xlash tror vi på delad framgång och att växa tillsammans. Därför har vi samarbeten med allt från distributörer till salonger runt om i världen för att skapa ett community med ambassadörer. I nästan tio år har vi arbetat på det här sättet med framgång och vi har ett stort nätverk från Skandinavien till sydöstra Asien. Bli en del av Xlash och följ med på vår resa!

VILL DU JOBBA MED VÅRA PRODUKTER? KONTAKTA OSS!

Vi skulle älska att höra mer om ditt företag och vad du gör. Skicka gärna med din företagsinformation, antal produkter du vill ha, var du befinner dig och hur stort ditt företag är. Det gör det lättare för oss att ge dig vad du behöver!

Frågor & Svar

Fungerar verkligen Xlash?

Xlash gör dina ögonfransar starkare och längre. Du måste ha tålamod och ge produkten tid för att den ska kunna påverka hur dina fransar växer. Inom fyra veckor kommer du se att dina franser har blivit längre men vi rekommenderar att du använder produkten längre för att se fantastiska resultat!

Leverans och returer?

We offer you worldwide free shipping when ordering from XLASH.CO.UK

All packages are sent by RoyalMail within the UK and DHL when ordering from abroad.

Your package is safe with us and will be sent from us within 24hours.

Delivery time:

UK: 2-4 working days

Europe & Ireland: 3-7 working days

Rest of the World: 5-10 working days

Returns:

14 days of receipt. The product needs to be returned unused in sealed packaging.

Vilka ingredienser innehåller Xlash?

Aktiva ingredienser:

Biotin

Biotin – eller vitamin B7 – främjar hälsosam hårväxt samt stärker och förbättrar tillståndet på torra och svaga ögonfransar.

Rhodiola Rosea Root

Det kraftfulla botaniska extraktet Rhodiola rosea root innehåller en naturlig sammansättning som stimulerar hårsäckarna och stöttar tillväxt.

Myristoyl pentapeptide-17

Kliniskt bevisad att stimulera keratinproduktion, Myristoyl pentapeptide-17, ökar ögonfransarnas tjocklek, fyllighet och längd.

Ingredienslista:
AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALCOHOL DENAT, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, INOSITOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM PHOSPHATE, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, SODIUM CITRATE, BIOTIN, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-5, MYRISTOYLPENTAPEPTIDE-17, POLYSORBATE 20, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT