Fri frakt & snabba leveranser

Skillnaden mellan Xlash & Xlash PRO

Skillnaden mellan Xlash & Xlash PRO
27th oktober 2019 Louice Tapper Florén

Kanske har du använt Xlash ett tag och fått fantastiskt långa, fylliga fransar? För att behålla det fina resultatet behöver du fortsätta applicera fransserumet. För de som är intresserade av en långvarig effekt rekommenderar vi Xlash PRO Eyelash Serum. Här nedan har vi listat några viktiga fördelar och vad som egentligen är skillnaden mellan Xlash och Xlash PRO. 

Mer än 3,6 miljoner kvinnor världen över har upptäckt fördelarna med Xlash Eyelash Serum. Genom att applicera fransserumet varje kväll i minst 30 dagar kan du få upp till 70 procent längre fransar. Metoden är helt smärtfri, naturlig och dessutom väldigt smidig. I början kan det dock vara svårt att få in rutinen, för att göra det enklare rekommenderar vi att du placerar serumet bredvid din tandborste. Applicera sedan fransserumet direkt efter du har borstat tänderna!

Är du å andra sidan redan en som har upptäckt fördelarna med Xlash? Då kanske det är dags att uppgradera serumet till Xlash PRO Eyelash Serum. Här nedan har vi listat de främsta fördelarna och vad som egentligen är skillnaden mellan de två varianterna.

Dubbelt så mycket av Xlashs avancerade, aktiva formula

Den största skillnaden mellan de olika fransserumen är storleken. Xlash PRO innehåller dubbelt så mycket serum jämfört med den blåa Xlash Eyelash Serum. Xlash Eyelash Serum innehåller 3 ml serum medan Xlash PRO Eyelash Serum innehåller 6 ml serum. Xlash PRO innehåller samma aktiva och avancerade formula som Xlash Eyelash Serum. Du får alltså mer av det goda genom att köpa Xlash PRO istället för Xlash Eyelash Serum.

En vanlig missuppfattning är att Xlash PRO skulle vara mer aktiv och verksam än ’vanliga’ Xlash, eftersom den innehåller mer serum. Att den helt enkelt skulle kunna leverera samma resultat som Xlash, men mycket snabbare. Men detta stämmer dessvärre inte, eftersom det inte är mängden serum som avgör hur fort och snabbt du får det resultat som du önskar. Resultatet du får avgörs nämligen helt av hur noggrann du är med din regelbundna användning av produkten. När dina ögonfransar nått sin maximala längd efter cirka en till två månaders daglig applicering bör du trappa ner till att använda serumet en till tre gånger i veckan för att upprätthålla resultatet istället.

Fransserumets avancerade formula består av aktiva peptider och vitaminer

Har du funderat hur serumet kan göra dina fransar upp till 70 procent längre, fylligare och tjockare? Hemligheten ligger dels i den avancerade och högteknologiska formulan som består av noggrant utvalda samt aktiva ingredienser från växtriket. Bland annat innehåller fransserumet Biotin, också känt som Vitamin B7, som främjar en välmående tillväxt. Biotin hjälper även till att stärka och förbättra torra samt sköra fransar. En annan viktig ingrediens är Myristoyl Pentapeptide-17. Detta är en kraftfull peptid som hjälper till att stimulera hårsäckarnas keratinproduktion. Keratin är det protein som fransarna naturligt består av. Genom att öka keratinproduktion bidrar man till att fransarna blir tjockare, fylligare och framförallt längre.

Xlash PRO – perfekt för långtidsanvändning!

Det du däremot får med Xlash PRO en längre, mer långvarig behandling. Eftersom den innehåller dubbelt så mycket fransserum som vanliga Xlash Eyelash Serum håller den längre. 3 ml:s serumet håller endast i två till tre månaders daglig användning medan varianten med 6 ml håller i fem till sex månaders daglig användning. Om du redan är en trogen användare av Xlash och absolut inte vill att dina ”nya” långa, fantastiska fransar ska försvinna borde du uppgradera till Xlash PRO. Då slipper du köpa ett nytt fransserum lika ofta och du kommer garanterat slippa känna ångesten över att serumet håller på att ta slut.

Varför är det viktigt att applicera serumet regelbundet?

Inget av fransserumen kan ge ett resultat som håller ”för evigt” eftersom den jobbar hand i hand med ens fransars växtcykel. Till slut ramlar fransen av och en ny börjar växa. Om du vill ha ett mer långvarigt resultat med Xlash rekommenderar vi därför att du applicerar fransserumet regelbundet. Om du är nybörjare rekommenderar vi att du applicerar fransserumet varje kväll i minst 30 dagar. Därefter kan du trappa ner användandet till ett par gånger i veckan. På så sätt kan du behålla resultatet mer långvarigt. Jämför detta med hur en växt ständigt behöver vattnas med näring. Om växten inte får någon näring kommer den sluta växa till slut. Detsamma gäller fransarna.

Om du slutar använda fransserumet abrupt kommer fransarna till slut återgå till sin ursprungsform förr eller senare. Oftast tar detta ett par veckor eller månader. Om du vill behålla ditt resultat som du har uppnått kan du minska användningen till två till tre gånger per vecka. Däremot behöver du inte oroa dig om du glömmer applicera serumet en kväll. Fortsätt bara som vanligt kvällen efter.

Det blir billigare i längden

Xlash PRO ger inte bara en längre behandling jämfört med Xlash Eyelash Serum. Det är nämligen så att det är mer ekonomiskt att köpa serumet med 6 ml formulering. Särskilt om du är en sådan person som älskar resultatet du fått med Xlash och därför regelbundet köper produkten. Att köpa en Xlash PRO istället för två vanliga Xlash åt gången blir betydligt billigare i längden. En Xlash PRO kostar 699 kronor medan två stycken Xlash kostar 998 kronor (499 kronor styck). Genom att köpa en Xlash PRO istället för två stycken 3 ml:s Xlash sparar du faktiskt 299 kronor. Att köpa Xlash PRO är helt klart värt det i det långa loppet. Särskilt eftersom du kan lägga pengarna du sparar på något annat. Bra va?

Samma aktiva produkt, två olika storlekar

Den främsta skillnaden mellan fransserumena är storleken, vilken du borde köpa och använda är helt upp till dig. Om du redan är en trogen användare är vi övertygade om att Xlash PRO är rätt val för dig. Du får helt enkelt mer för pengarna: dubbelt så mycket serum och den håller i upp till 6 månader. Om du däremot inte har testat Xlash tidigare kanske Xlash Eyelash Serum är bra att börja med. Att använda den blåa med 3 ml fransserum är ett bra sätt att testa på och lära känna produkten.

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*