Fri frakt & snabba leveranser

Vanliga frågor & svar

Vanliga frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna om Xlash Ögonfransserum och våra andra produkter. Om du inte hittar svaret på din fråga, kontakta oss direkt!

Xlash

 • Hur fungerar Xlash?

  Xlash fungerar genom att förlänga ögonfransarnas tillväxtcykel, samt stimulera hårsäckarna, vilket gör ögonfransarna längre, tjockare och mörkare.

 • Hur lång tid tar det innan jag ser resultat på mina ögonfransar?

  Våra tester visar att det tar ungefär 4 veckor innan du kan se en märkbar förbättring av kvalitén på dina ögonfransar. Vi rekommenderar dock att du använder Xlash i 4–6 veckor för att få ett bra resultat. Våra tester har även visat att många ser resultat mycket snabbare än 4–6 veckor.

 • Är det okej att använda smink medan jag använder Xlash?

  Ja, det är helt okej att använda smink medan du använder Xlash. Mascara och liknande produkter bör dock avlägsnas helt innan du applicerar Xlash.

 • Kan jag använda Xlash om jag har fransförlängning?

  Ja, det kan du. Xlash är oljefri och går alltså att använda när man har fransförlängning.

 • Kan jag använda Xlash medan jag är gravid eller ammar?

  Säkerheten av Xlash har visats i flera studier som utförts av oberoende forskningslaboratorier. Xlash har visats i dessa tester att vara säkert vid exponering på huden och på ögonen i studier med vuxna.

  Däremot har inga studier utförts på gravida eller ammande kvinnor med något ögonfransserum på marknaden. Vi har ingen vetenskaplig anledning att tro att Xlash utgör en säkerhetsrisk för kvinnor som är gravida eller ammar. Vi har haft gravida kunder som har använt våra produkter utan problem. Vi rekommenderar att om du är gravid eller ammar att du först rådgör med din läkare innan du använder Xlash Ögonfransserum.

 • Kan jag använda Xbrow om jag har gjort microneedling?

  Ja, det går bra!

 • Hur länge räcker en förpackning Xlash?

  En förpackning med 3ml Xlash räcker ca 2–3 månader. 6 ml Xlash PRO räcker i ungefär 5–6 månader.

 • Är Xlash testat på djur?

  Xlash är INTE på något sätt testat på djur. Xlash har en beprövad effekt som har utvecklats genom tester på enbart människor.

   

 • Kan jag använda Xlash två gånger dagligen för bättre resultat?

  Nej, Xlash ska användas en gång dagligen för fylligare och vackrare ögonfransar. Överdriven daglig användning är inte nödvändigt och vi rekommenderar det inte.

 • Vad händer om jag glömmer använda Xlash en kväll?

  Om du glömmer eller hoppar över Xlash en kväll, fortsätt som vanligt nästa kväll. Regelbunden användning av produkten är nyckeln till att få långvarigt resultat.

 • Vilka ingredienser innehåller Xlash?

  Xlash formel är utvunnen från flera naturliga växtextrakt tillsammans med andra säkra ingredienser:

  AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALCOHOL DENAT, SODIUM CHLORIDE, PANTHENOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, INOSITOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, POTASSIUM PHOSPHATE, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, SODIUM CITRATE, BIOTIN, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE,MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-5, MYRISTOYLPENTAPEPTIDE-17, POLYSORBATE 20, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT

 • Kan män använda Xlash?

  Vår produkt är unisex och eftersom serumet är transparent passar den utmärkt att användas även av män!

 • Jag vill bli en återförsäljare av Xlash, hur går jag tillväga?

  Vi är alltid på jakt efter fler återförsäljare. Kontakta oss och vi återkommer så fort vi kan. Klicka här för att kontakta oss.

 • Hur länge kan jag förvänta mig att resultatet håller?

  Det är väldigt individuellt hur länge resultatet håller. Vi har kunder som berättar att deras ögonfransar var längre upp till ett år efter att de slutat använda Xlash. Xlash ger långvariga resultat men ger inte resultat för evigt eftersom ögonfransar har en naturlig livscykel.

 • Hur många milliliter innehåller Xlash?

  Vår mest sålda produkt är vårt ögonfransserum och det finns tillgängligt i två olika storlekar:

  Xlash Ögonfransserum – innehåller 3 ml
  Xlash PRO Ögonfransserum – innehåller 6 ml

  Se alla våra produkter

 • Vad händer om jag slutar använda Xlash?

  Dina ögonfransar kommer gå tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd efter några veckor eller månader. Om du vill behålla ditt resultat som du har uppnått kan du minska användningen till 2–3 gånger per vecka.

 • Är Xlash veganskt?

  Xlash är till 99,8% veganskt. Formulan innehåller ett laktosenzym för att stabilisera alla pH-värden.

 • Jag har inte fått min orderbekräftelse?

  Oroa dig inte! Om du inte har fått din orderbekräftelse så kika gärna i skräpposten, den brukar vilja hamna där. Ifall den inte skulle finnas där så kan du maila oss på [email protected] så hjälper vi dig.

 • Tillkommer det någon fraktavgift?

  Nej, det är fraktfritt på alla beställningar.

 • Är du en beauty geek som vill djupdyka ner bland alla spännande ingredienser?
 • Jag har känslig hy, kan jag använda Xlash?

  Om du misstänker att du kan vara allergisk och/eller är känslig mot andra skönhetsprodukter rekommenderar vi alltid att du gör ett test innan användning.

  Tvätta rent handled eller armveck, stryk sedan på lite av serumet. Om du får en reaktion (kan bland annat innebära sveda eller irritation) inom 48 timmar avråder vi dig från att använda vår produkt.

  Precis som alla med kosmetiska produkter kan vissa vara allergiska eller få en reaktion.